possible to make website for free

Пошук по сайту

ЗОБОВ'ЯЗУЮЧЕ СКЛИКАННЯ духовенства Сокальсько-Жовківської єпархії на конференцію: "Наша Свята Софія. Київське християнство перед викликами сучасності. 6.03.2019 р. Б.

м. Жовква, 27.02.2019 р. Б.

Вих. № 19 – 46

 

МИХАЇЛ КОЛТУН

Божою милістю

єпископ Сокальсько-Жовківський

Правлячий Архиєрей Сокальсько-Жовківської єпархії

 

«Пильно проймаючи поглядом століття, яке минуло з часу відродження соборності українського народу та його держави, ми споглядаємо предвічний Божий задум щодо них і нашої святої Церкви. Ми відчуваємо, що стоїмо на порозі нової епохи, повної несподіваних викликів. Ці новітні виклики спрямовані до всіх людей. Людство входить у цілковито незвіданий – невідомий і тривожний, але сповнений надії – етап глобальних перетворень: релігійних, культурних, економічних, технологічних і суспільно-політичних. Особливо ж гостро ці нові виклики відчуваємо ми, діти і спадкоємці Київської Церкви» (Наша Свята Софія). Та на основі постанови Вісімдесят першої сесії Синоду Єпископів Києво-Галицького Верховного Архиєпископства УГКЦ, 6-7 березня 2019 р. Б.: «Доручити єпархіальним єпископам Києво-Галицького Верховного Архиєпископства УГКЦ провести різноформатне обговорення щодо цієї теми з духовенством, монашеством, семінаристами, мирянами»

С К Л И К А Ю

духовенство Сокальсько-Жовківської єпархії 6 березня 2019 р. Б. на конференцію на тему: «Наша Свята Софія. Київське християнство перед викликами сучасності», яка відбудеться в 11.00 год. у Львівському Аграрному Національному Університеті м. Дубляни. Зобов’язую усе духовенство Сокальсько-Жовківської єпархії та запрошую всіх зацікавлених до цієї теми.

Благословення Господнє на Вас!

 

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336