Пошук по сайту

Школярі та дошкільнята продовжили молитовну естафету

19 - 20 лютого Сулимівська школа та Віднівський дитячий садочок Жовківського району приймали у себе ікону Богородиці, продовжуючи молитовну естафету «За мир в Україні».

До цієї зустрічі готувалася вся школа. З самого ранку школярі спішили у красивих вишиванках, до школи, щоб зустріти «найкращу вчительку, виховательку» Пресвяту Богородицю, випрошуючи у неї ласк і заступництва про мир в Україні.

Учні разом із педагогами, батьками та місцевим парохом о. Романом Малькевичем, процесійно з особливим піднесенням і піснею зустрічали святиню на початку села, яку передавала Звертівська школа прийшовши аж в Сулимів із своїм парохом о. Романом Кравцем.

Зустрівши ікону о. Роман запросив прочан на спільну молитву до школи. В одному із класів, який був переобладнаний в цей день на капличку був відслужений Молебен до Богородиці. Після молитви священик звернувся із проповіддю закликаючи всіх особливо дітей, яких Бог по особливому вислуховує, через чисті їх серця, мобілізувати свої сили у молитві, не розчаровуватись і не падати духом, а вірити, що Бог почує наші молитви. Під спів пісень до Богородиці всі присутні приклонилися перед святинею.

Наступного дня учні та педагоги молитовно прощалися з іконою і пішою ходою перенесли її і передали передали її в дитячий садок с. Віднів, де дітки помолившись отримали благословення та пам’ятні іконки.

Повідомив о. Роман Малькевич

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336