Пошук по сайту

Триває молитовна естафета в Буському районі

У час Великого посту школярі загальноосвітніх навчальних закладів Буського району продовжують брати участь в молитовній естафеті «За мир в Україні».

У вишиванках, урочисто і з піснями, зустрічали ікону Покрови Богородиці, в Буській ЗОШ І-ІІІст. №1, Буській ЗОШ І-ІІІст. № 2, НВК «Буська ЗОШ І ст.-гімназія ім. Є. Петрушевича при ЛНУ ім. І.Франка», музичній школі і в дошкільних навчальних закладах «Лелеченя» та «Берізка».

До Богородиці, як до рідної неньки, звертають свої молитви діти і вчителі. У цих молитвах все: віра у безмежну милість Господа, у відвернення братовбивчого гріха окупантів, московських агресорів, надія на повернення живими наших захисників, швидке завершення бойових дій на сході України і невгасима любов до рідної, стражденної Батьківщини, готовність боронити її  кордони та національну єдність.

Супроводжували молитовну естафету місцеві парохи – о.Андрій Баглай та о. Михайло Смачило. Вони служили Молебен до Богородиці, зверталися зі словами проповіді до присутніх дітей, педагогів, батьків та представників громадськості.

Більше як у двадцяти загальноосвітніх навчальних закладах Буського району вже побувала ікона Богородиці і скрізь чула молитовні благання про мир і спокій в Україні.

З нетерпінням очікують на передачу молитовної естафети навчальні заклади, які знаходяться на території Олеського деканату.

Повідомила С. Лабінська, методист РІМЦ відділу освіти Буської РДА

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336