Пошук по сайту

Учні та вчителі відвідали ювілейний храм у Жовкві

В час проведення Тижня Духовності, 5 квітня 2016 року, ювілейний храм св. Йосафата у м. Жовкві відвідали учні 8-го, 9-го класів та вчителі Замочківської школи.

Паломники заходу мали змогу поставити запитання отцю Ярославу Малишу, які їх цікавили, а також дізналися значення емблеми року Милосердя. Взяли участь у Божественній літургії, приступили до тайни сповіді, прийняли Святе причастя, спільно молились у наміренні Святішого Отця. Приступили до святих мощей священомученика Омеляна Ковча та святого Йосафата, покровителя відпустового храму. Врочисто пройшли через ювілейні двері храму, отримавши повний відпуст.

«Спільна молитва дітей та вчителів залишить добрий слід у наших серцях, стане жертвою в ім’я Милосердя, повноцінного і змістовного нашого життя , ще однією спробою осягнення Найвищої любові. Людину з Богом зближує Милосердя: тобто бути милостивим, допомагати в біді, не бути осторонь проблем у колективі, за допомогою добрих слів можна вирішити конфлікти, а головне – вміти полюбити ворогів своїх».

Повідомила Надія Гавло,

директор Замочківської ЗОШ

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336