Пошук по сайту

Екологія природи – екологія душі

23 березня 2018 року у Червоноградській загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів № 14 в рамках проведення тижня духовності було проведено зустріч  старшокласників із доцентом хімічного факультету НУ «Львівська політехніка», членом комісії мирян Львівської єпархії, катехитом, письменником, членом Громадської ради Святий Юр Зеноном Боровцем.  Темою бесіди було місце Бога у житті кожної людини. Школярі мали можливість замислитись над своїм духовним життям. Кожен учень міг задати запитання, що його цікавлять та отримати змістовні відповіді. Разом із п. Зеноном Боровцем із старшокласниками спілкувався о. Зиновій Буньо  (храм свв. апп. Петра і Павла, м. Соснівка).

СВІТЛИНИ

У цей же день у школі було проведено конкурс екологічних агітбригад на тему «Земля – наш спільний дім. Раціональне природокористування». Школярі міста змагалися між собою, представляючи свою природоохоронну  діяльність. Захід проходив із лейтмотивом: «Від екології в природі – до екології в душі». О. Зиновій, який був присутній на святі, подякував учням, наголосивши, що кожен несе відповідальність за збереження Землі, яку створив Бог.

Педагогічний колектив школи дякує о. Зиновію Буньо за допомогу у проведенні тижня духовності, залучення до духовної просвіти школярів цікавих лекторів та важливий внесок у виховання учнів.

Інформацію подала Наталія Щербань, директор ЧЗШ № 14

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336