Пошук по сайту

Свята Місія у Заболотцях

З 27 вересня по 4 жовтня 2015 року під проводом редемптористів о. Василя Оприска та о. Петра Ковальчука у с. Заболотці Бродівського району Львівської області відбулась Свята Місія.

Отцям допомагали сестри-редемптористки Наталія Коромець та Наталія Ірза. Час місії був присвячений святкуванню 5-ої річниці освячення храму Успення Пресвятої Богородиці, в якому молиться парафіяльна громада.

За сім днів «творення парафії наново» вірні місцевого храму мали нагоду глибше роздумати над такими темами як: «Божа любов», «Гріх», «Прощення», «Євхаристія», «Молитва» та інші.

Доброю традицією кожної місії є Хресна Дорога вулицями села. Хрест, який в часі Хресної дороги несли місцеві чоловіки, жінки та діти запросив усіх до таємниці шаленої любові Бога.

Мешканці села чисельно прийшли до мощей блаженного Миколая Чарнецького, щоб просити у Бога ласк для себе та своїх родин, молитися за мир і спокій у нашому краю, а також отримати помазання олією на оздоровлення душі та на наповнення Божою благодаттю.

Прагнучи звістити Відкуплення усім, за кого Христос помер на хресті, місіонери відвідали самотніх та хворих людей у місцевій лікарні, а також завітали до сільської ради, школи і дитячого садочку.

На згадку про місію, отці та сестри були запрошені висадити саджанці дубів на подвір’ї храму.

В суботу після заупокійної Літургії вірні молилися Панахиду біля могили Борцям за волю України і вшанували пам'ять героїв Небесної Сотні та АТО.

Недільна Свята Літургія завершилася встановленням місійного хреста та благословенням мощами блаженного Миколая. Нехай Люблячий Господь щедро благословить отця-пароха Ігоря, його родину, парафіяльну спільноту та всіх учасників Місії.

СВІТЛИНИ

с. Наталія Ірза, МНІ

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336