Пошук по сайту

Літній табір "ВЕСЕЛІ КАНІКУЛИ З БОГОМ 2017" вже розпочався і на парафії св. свщмч. Йосафата у Жовкві, приходь швидше...

Спільним молебнем у співслужінні з о. Василем Кметем, парох храму св. свщмч. Йосафата, о. Михайло Ткачів, відкрив цьогорічний християнський табір, благословивши всіх його учасників на добре проведення часу з користю для себе і на славу Божу.

СВІТЛИНИ

На табір зголосилося близько 200 дітей-учасників. Відповідальний за табір студент Івано-Франківської Духовної семінарії свщмч. Йосафата, брат Василь Кінах, якому допомагають ще два брати-студенти та ще 17 аніматорів. 

Темою цьогорічного табору є розважання про велику любов Христа до кожного особисто, а а також, як вберегтися від підступих хитрощей диявола. Програма досить насичена, і судячи з попереднього досвіду цієї тематики, буде дуже весело, цікаво і корисно, як для душі так і для тіла.

На таборі проводитиметься інтелектуальне шоу, на якому буде декілька рівнів проходження. Починаючи з гри "Рубрики", яка охоплювала найбільш відомі і цікаві запитання з різних  напрямків, також гра "знайди кота" (на картинці), музична показуха, складання предметів в тому ж порядку що й фото.

Внаслідок такого роду праці з дітьми, вони стають щирішими і добрішими, відкритішими один до одного, а насамперед розкривають своє серце перед Богом. До їхніх чистих сердець ще набагато легше достукатися зі Словом Божим, тому ніколи не потрібно втрачати такої доброї нагоди, щоб дати своїм дітям новий і цікавий подих життя. Життя в Любові, взаємопорозумінні і підтримці одні одних.

Дітям такі табори запам'ятовуються назавжди, але найголовніше те, що вони приносять колосальну користь, коли відкривають їм шлях до правдивого та істинного Бога. 

о. Роман Гонтарик прес-секретар

 

 

 

 

 

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336