Пошук по сайту

Благословення відновленого храму та дияконські свячення у с. Гряда

12 листопада 2017 р. Б., Преосвященний владика Михаїл, Єпископ Сокальсько–Жовківський, відвідав парафію св. муч. Параскевії у с. Гряда Дублянського деканату. З нагоди храмового празника та завершення ремонтних робіт з відновлення храму, Владика Михаїл, у співслужінні отця декана Ігоря Боднара, адміністратора храму о. Михайла Підлипного та запрошеного духовенства звершив Архиєрейську Божественну Літургію, в часі якої уділив дияконське рукоположення Андрієві Вовку (випускнику Тернопільської вищої Духовної Семінарії ім. Партіарха Йосифа Сліпого), та Андрієві Овчару (випускнику Івано-Франківської Духовної Семінарії).

СВІТЛИНИ

«Коли ми розважаємо над своїм життя, то думаємо, що в ньому є найважливіше, а також підбираємо для себе різні вартості. Проте, я хочу запропонувати, щоб ми обрали для себе Церкву… бо Церква, це життя, в Церкві є Бог, в Церкві існує Добра Новина, якої ми хочемо стати учасниками…

…коли ви зустрічали мене, то втішаючись своєю церквою, ніби хотіли цією радістю поділитися та її побільшити. А своїми молитвами скласти Богові велику вдячність за Його щедрі дари» - зі слова Преосвященного Владики Михаїла.

Декан Дублянський о. Ігор Боднар зачитав Грамоту Правлячого Архиєрея Михаїла (Колтуна) для адміністратора храму о. Михайла Підлипного та парафіян, виражаючи подяку за їхню працю, жертовність та старання вкладені для проведення віднови храму.

Нововисвячені диякони склали слово вдячності Господу Богові, Преосвященному Владиці Михаїлу та своїм батькам за отримані дари: життя, покликання та рукоположення.

Владика прочитав молитву на відновлення храму та процесійно обійшовши навколо храму окропив його та вірних, уділяючи Архиєрейське благословення.

Прес-служба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336