Пошук по сайту

Храмовий празник та священичі свячення у Радехові

 

19 грудня 2019 р. Б., єпископ Сокальсько-Жовківський Михаїл (Колтун), очолив святкове Богослужіння у храмі св. Миколая у м. Радехові та поставив у сан пресвітера трьох дияконів: Петра Лозу, Володимира Гриба та Андрія Жука. 

СВІТЛИНИ

В свої проповіді Архиєрей наголосив на житті і служінні святого Миколая: «Будучи милосердним, святий Миколай став святим на цілу Церкву. Так, як він заявився на весь світ, так і ми заявляймося в молитві, щоб Господь подав свою ласку тим, хто втрачає своє життя, хто переживає скруту в житті, хто хворий, немічний, хто немає розради, хто відчуває себе в недостатках.

В сьогоднішнє свято ми роздумуємо про милосердя і доброту. Ця доброта і щирість, яку Господь бачить, чує і сприймає, вона має значення не тільки для нас, але до всіх куди ми її спрямовуємо. Пам’ятаймо, що наша молитва має велику силу, вірмо в неї. Св. Миколай був великодушним до всіх, кого він бачив, до всіх, хто до нього прибігав. Нехай це знамення Миколая стане для нас засадничим, щоб ми цієї формули добра не відхилялися».

На завершення богослужіння настоятель храму, о. Володимир Царик, подякував владиці Михаїлу за спільну молитву та Архиєрейське благословення. Від імені новопоставлених ієреїв, слова подяки склав о. Андрій Жук.

Прес-служба єпархії 

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336