Пошук по сайту

Парафіяни храму Серця Христового у Жовкві вітають о. Терентія Довганюка, ЧСВВ з ювілеєм 50-ти ліття

Сьогодні, 23 січня 2020 р. Б., виповнюється п’ятдесят років з дня народження о.Терентію Довганюку, ЧСВВ, координатору Апостольства Молитви, ієромонаху Жовківського монастиря.

Ми, парафіяни церкви Серця Христового, щиро вдячні Господу Богу за те, що дав нам змогу зустріти на нашому життєвому шляху, на нашій Жовківщині цю добру, щиру і надзвичайно скромну людину, спілкуватися з нею, радитися з приводу різних життєвих і духовних проблем, разом з нею щиро вболівати й молитися за долю рідної Церкви і рідного народу.

Отець Терентій є простий і доступний настільки, що незалежно від того хто до нього звертається, чи це парафіянин, чи просто житель Жовкви. Отець Терентій вміє об’єднувати, а не роз’єднувати, вміє сіяти добро й злагоду, незалежно від конфесійної приналежності. Ніколи не ділить людей за конфесіями чи статусами, завжди радо вітається з усіма, дає мудрі поради, настанови.

Отець Терентій вірою і правдою вкладає в душі кожного парафіянина духовну мудрість, вселяє віру, високу мораль, толерантність, людські чесноти та ревно проповідує Боже Слово. Бо саме такою Людиною є  о. Терентій Довганюк - людиною з великої літери.

Велика подяка Господу Богу, що Він подарував у нашу  жовківську громаду таку жертовну Людину, як о. Терентій, який не женеться за комфортом, не тримається за матеріальні блага, а віддає все, усі свої молитви  і дбає, в першу чергу, про духовне здоров’я довіреної йому пастви.

Духовної наснаги Вам, отче Терентію, здоров'я для подальшої плідної праці на духовній ниві, щоб Ви ще багато людських душ привели до Господа Бога!

Нехай милосердний Господь благословляє ювіляра, його подвижницьку працю у Христовому винограднику!

З щирою вдячністю та повагою

парафіяни парафії Серця Христового, Жовква

 

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336