Пошук по сайту

«Канікули з Богом» у селі Заводське

4-10 липня у селі Заводське Олеського деканату, при парафії храму Успення Пресвятої Богородиці, відбувся літній християнсько-відпочинковий табір для дітей та молоді «Канікули з Богом», під гаслом: “Моя мандрівка з Ісусом і друзями”. Учасники табору змогли провести тиждень у колі своїх однолітків і друзів. Вихователями табору були студентки Катехитичного Інституту УКУ Папірник Софія і Бурак Софія.

Кожний день діти розпочинали і закінчували молитвою. Дальше був час на ігри, які катехити вміло поєднували із навчанням про християнські засади моралі.

Діти були поділені на дві команди: «Зірочки», учасники менші за віком і «ХіД» (хлопці і дівчата) старші роками, і тут відбувалася цікава боротьба у змаганнях за першість. Протягом тижня, діти вчилися розуміти, що таке дружба. Вчилися співати, розвивали свої здібності у малюванні. Про деякі приховані таланти дізналися на таборі. Окрім цього молодим людям прищеплювалося розуміння того, яка місія кожної людини у житті Церкви і суспільства.

На завершення табору, як і на початку, діти відспівали Святу Літургію. Після цього відбулася екскурсія до Олеського замку.

Подав свящ. Юрій Годісь,
адміністратор парафії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336