Пошук по сайту

Архиєрей висвятив нових священиків

9 травня 2016 року, у храмі Воздвиження Чесного Хреста м. Броди, єпископ Михаїл Колтун рукоположив у сан священства – Юрія Загоруйка та Івана П’ясецького.

Звертаючись до вірних та священиків, архиєрей зазначив: «Ціла Церква розгадує ту таємницю, яку Господь дав для нас, щоби ми служили людям за прикладом Ісуса Христа. Це є найбільший наш скарб. Сьогодні ми цей скарб розділяємо в молитві перед Богом і тішимося, що Господь дає нам те покликання, щораз доповнює своєю ласкою, так як в Таїнстві рукоположення говориться, що те, "чого нам бракує, Господь своєю ласкою доповнює". І ось молоді священики бачать цей формат священичого служіння, в якому ми цінуємо наше покликання, дорожимо ним і його святкуємо. І як це важно, місію Христа – покликання до служіння – свято продовжувати і передавати на свідчення усім людям, щоб могти те Боже передання втілювати в життя і цей світ робити Божим».

На завершення богослужіння нововисвячені ієреї подякували Преосвященному владиці Михаїлу та запевнили, що будуть відкритими до виконання нових церковних завдань.

Прес-служба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336