Пошук по сайту

Пасторальна рада провела робоче засідання

28 березня Пасторальна рада провела робоче засідання в Єпархіальному управлінні в м. Жовква.

На початок єпископ Михаїл сказав: "В пості ми набираємо страху Господнього, який спасає нас та очищує, бо цим страхом ми не втікаємо від Бога, а приближаємося до Нього. Тільки в пості ми маємо цю унікальну можливість поєднатися з Богом, між собою в Церкві і зрозуміти, те що Бог хоче від нас. Цей страх Божий є для того, щоб не втратити Бога, а коли ми з Богом, то тоді нам приходять благословенні плоди. На перший погляд страх Господній лякає, але насправді Він нас приближає до себе і запевняє нам плоди свого Царства".

Оголошено про призначення о. Степана Макара синкелом у справах соціального служіння. Владика наголосив, що в часі Великого Посту ми повинні пам'ятати про в'язнів і їм допомагати. Архиєрей заохотив отців деканів, щоб долучали парафіяльних священиків до допомоги ув'язненим, які перебувають в Сокальській в'язниці.

Під час зібрання учасники ознайомилися з інформацією про запровадження капеланства в ЗСУ; говорили про проведення Тижня духовності, про підтримку соціально-пасторальної місії в Слов’янську та залучення деканатів до зібрання літератури для цього центру.

Планується наприкінці травня провести зустріч з молоддю на тему: "Реалізація покликання молодих людей". У кожному районному центрі мають відбутися зустрічі на тему прослави Слуги Божого о. Кирила Селецького. Для священиків пропонується формаційний сертифікований курс для праці з молоддю.

Прес-служба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336