Пошук по сайту

Військовослужбовці привітали Владику з Днем народження

28 березня представники окремого полку зв’язку Повітряного командування «Захід» разом з членами Всеукраїнського міжконфесійного релігійного християнсько-військового братства мали честь привітати з днем народження Преосвященного владику Михаїла Колтуна.

Не один рік поспіль військовослужбовці полку зв’язку з працівниками Збройних Сил України ставали учасниками військового паломництва до святого місця Зарваниці, що очолював Владика. Учасники паломництва кожного разу із щирою спільною молитвою мають змогу звертаються до Матері Божої за покровом та допомогою у захисті війська та України від будь-яких негараздів.

Від імені командування та особового складу підполковник Юрій Давидов привітав та висловив слова подяки владиці Михаїлу за ту увагу, опіку та турботу, яку він проявляє до військовослужбовців Збройних Сил України і зокрема військовослужбовців рідної частини: «Нехай Господь Бог опікується Вами і благословляє, а Богородиця тримає під своїм покровом! Многих і благих літ, Преосвященніший Владико!»

Повідомив Юрій Давидов

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336