Пошук по сайту

Відвідини представників Сокальсько-Жовківської єпархії в Івано-Франківській духовній семінарії

22 лютого, представники  Сокальсько-Жовківської єпархії відвідали Івано-Франківську духовну семінарію, де зустрілися із студентами приналежними до цієї єпархії.

Відвідали семінарію о. Володимир Коткевич, протосинкел єпархії, о. Ярослав Малиш, секретар-референт єпископа, о. Василь Кметь канцлер єпархії і о. Іван Пігура, префект по навчальній частині в єпархії.

СВІТЛИНИ

Високопоставлених гостей радо зустріли в семінарійній спільноті, особливо студенти приналежні до вказаної єпархії, і побажали наснаги у їхній місії.

Брати семінаристи з Сокальсько-Жовківської єпархії мали бесіду з отцями візитаторами на якій обговорили про покращення комунікації між єпархією та її студентами. Отці наголосили на важливості накопичення досвіду служіння при єпархіальному управлінні, щоб могти бути добрими пастирями і добре орієнтуватися в особливостях служіння в різних місцевостях і в різних сферах діяльності.

На завершення гості зазначили, що семінарист має бути тим паростком, що пізніше дасть свої плоди, саме тому кожен студент є надзвичайно важливим для прослави Церкви, своєї єпархії і усього українського народу.

стаття: Святослав Коткевич
фото: Святослав Пастущак

Інформаційний центр ІФДС

За посиланням ifds.org.ua

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336