Пошук по сайту

Пастирські відвідини

20 березня, представники єпархіальної курії Сокальсько-Жовківської єпархії відвідали із плановим візитом Львівську духовну семінарію Святого Духа.

Відвідини проходили в рамках зустрічей із семінаристами приналежних до Сокальсько-Жовківської єпархії які навчаються в семінаріях УГКЦ. Візитацію до семінарії здійснили: о. Ярослав Малиш, секретар-референт єпископа, та о. Іван Пігура, префект навчальної частини єпархії. Під час зустрічі брати-семінаристи мали нагоду поспілкуватися з отцями на різноманітні теми основна думка яких стосувалася постави семінариста, його місії та покликання. Також обговорювалися майбутні перспективи які стосувалися внутрішнього єпархіального життя та безпосередня участь братів-семінаристів в них. Окрім цього отці наголосили і на важливості накопичення досвіду пасторального служіння який здобувають брати-семінаристи при  єпархіальному управлінні, як важливої основи в майбутній священичій діяльності.

СВІТЛИНИ

На завершення всі присутні помолилися у семінарійному храмі де отці-візитатори уділили братам-семінаристам своє пастирське благословення та побажали ревності та старанності у подальшій формації.

Інформацію подав Андрій Марушка

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336