Пошук по сайту

Реколекції для учасників церковних хорів

4 - 6 лютого 2011 р. в оздоровчо-лікувальному комплексі «Ровесник» с. Комарів Сокальського району відбулися реколекційні науки для учасників церковних хорів Сокальсько-Жовківської єпархії. Ініціатором та організатором заходу був о. Михайло Микита, голова катехитичної комісії та комісії у справах євангелізації. Від Правлячого Архиєрея привітання усім учасника передав отець протосинкел Володимир Коткевич.

В часі реколекцій учасники молилися разом Мале Повечір’я, Дев’ятий час; спільно колядували та репрезентували різдвяні вітання і колядки своїх парафій, а також мали можливість переглянути фільми про життя і діяльність Української Греко-Католицької Церкви у роки тоталітарного рядянського режиму.

Глибоко змістовні та надзвичайно цікаві науки для хористів подавав о. Роман Тереховський, священик храму Пресвятої Євхаристії м. Львів, працівник Постуляційного бюро та Патріаршого Трибуналу УГКЦ. Теми наук: молитва, гріх, покаяння.

Було два виїзди для участі у Святих Літургіях: у суботу – в Катедральному храмі святих апостолів Петра і Павла м. Сокаль, в неділю – у храмі Пресвятої Богородиці Владичиці України м. Червоноград. Всіх учасників було 73 особи, які представляли такі парафії: Пресвятої Богородиці Владичиці України м. Червоноград, м. Дубляни, смт. Підкамінь, м. Кам’янка-Бузька, с. Старий Добротвір, с. Хитрейки, смт. Гірник, м. Соснівка, смт. Жвирка, м. Радехів.

На закінчення учасники реколекцій висловили свої думки та побажання:
•    щиросердечно дякуємо за гарно організовані реколекції, за духовну поживу, спільну молитву;
•    ми пізнали багато нового і зробили певні висновки для нашого життя;
•    дякуємо за корисні проповіді, бесіди, поради; атмосферу добра, миру і спокою. Наша спільна мета – прослава Бога співом.
•    співаймо і колядуймо однією українською спільнотою на славу Божу. Хай линуть наші голоси високо до Небес!
•    дякуємо за змістовну насичену програму. Це для нас духовний хліб, яким ми ще не наситилися, хотілося б більше спілкування, круглих столів, дискусій;
•    ми почерпнули багато знань зі Св. Письма. Кожному християнину потрібні науки Св. Письма.

Подав о. Михайло Микита

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336