Пошук по сайту

Освячення Престолу в с. Богданівка Буського деканату

28-07-2018 р. Б., з нагоди 115-ї річниці храму Положення ризи Пресвятої Богородиці с. Богданівка Буського деканату та на запрошення адміністратора храму о. Володимира Залуцького, протопресвітера Буського деканату, Владика Михаїл (Колтун) у співслужінні багатьох священиків здійснив Чин освячення нового Престолу та очолив Божественну Літургію. Під час Літургії, з нагоди святкування 1030-ї річниці Хрещення Руси-України, Владика Михаїл провів відновлення хресних обітів (приречень).

У своєму слові Преосвященний Владика Михаїл наголосив: «… щоб ми були один одному братами і сестрами, щоб ми любилися…, щоб ми були християнською родиною…, Божою родиною. Це для нас великий дар! Коли ми прийдемо ось до такого способу світосприйняття, наше серце буде радіти Богом живим, і тим, що Господь приготовив для нас дати на дорозі нашої долі. Все, що попросите, станеться вам, і краще давати, аніж брати. Така логіка, таке думання Боже, воно є правдиве, щоб ми могли ці дари, які Господь нам дав, роздавати для інших – свою любов, свою зичливість, свою терпеливість, свої старання, свої прощення…».

СВІТЛИНИ

Після завершення Святої Літургії Архиєрей привітав адміністратора храму о. декана Володимира, парафіян та присутніх представників державної влади з нагоди святкування, бажаючи всім доброї долі.

Канцлер Сокальсько-Жовківської єпархії о. Василь Дяків зачитав вітальну Грамоту Правлячого Архиєрея для о. Володимира з нагоди іменин та 10-ї річниці служіння на парафії. 

Також, з нагоди 115-річчя храму Положення ризи Пресвятої Богородиці у с. Богданівка та 1030-ї річниці Хрещення Руси-України, відповідні Грамоти були зачитані і для парафіян. 

Закінчилося святкування спільним співом Молитви за Україну - "БожеВеликий Єдиний".

Прес-служба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336