Пошук по сайту

ЄПАРХІАЛЬНИЙ З'ЇЗД СПІЛЬНОТ "МАТЕРІ В МОЛИТВІ» В КУЛИКОВІ

13-10-2018 р. Б., у храмі Успіння Пресвятої Богородиці в с. Куликів відбувся єпархіальний з'їзд спільнот "Матері в молитві".

Божественну Літургію очолив Кир Михаїл Колтун, єпископ Сокальсько-Жовківський. 

У своєму слові владика закликав поглиблювати свої стосунки з Господом через молитву, взаємопорозуміння та жертовне служіння одні одним.

«Господь має великі плани щодо нашого життя. Він нам усім запевняє життя вічне.
Вимолюймо в Господа благодаті, щоб Господь благословив нас, щоб ми жили у Божому благословенні, в Божій опіці, бо це є Божий світ в якому ми спілкуємося, через молитву і через любов нашого серця, щоб нікому не забракло любові для життя і служіння.
Хай Бог вас усіх надихає своїм благословенням, збагачує вашу віру через наші немочі, щоби ми могли досвідчити в собі люблячого, щедрого Бога, який дав нам життя і запевнив свою поміч, не тільки, щоб ми на землі жили, але запевнив своє спасіння, свою любов, яка супроводжує усіх нас до вічності.
Всім вам, духовенству, вірним, матерям, що сьогодні тут зібралися і своєю молитвою, витривалістю та довір’ям до Бога оправдали те Боже довір’я, яке Він вкладає матерям, бажаю втішатися Богом, який має опіку над нашим життям, через Пресвяту Богородицю і через кожного з нас.
Господь заповідає любити одні одних, так як Він нас полюбив, і я Вам всім бажаю, в цій любові жити і досвідчити Бога в собі, щоби ми були витривалими у служінні, у любові.
Хай при тому всьому Господь дає нам усім здоров‘я та натхнення до життя і витривалості», сказав у своєму слові владика Михаїл. 

Прес-служба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336