Пошук по сайту

"До тих пір, поки ми будемо мати віру і любов, до тих пір наше життя наповнятиметься Божим благословенням, яке даруватиме нам щасливе майбутнє" - Кир Михаїл до університетської молоді

11-10-2018 р. Б., у Львівському національному аграрному університеті відбувались заходи приурочені святу Покрови Пресвятої Богородиці, Дню козацтва, 76-й річниці створення УПА, та Дню захисника України.

Святкування розпочалось молебнем до Пресвятої Богородиці в університетському храмі св. Володимира Великого. Молитву, у співслужінні студентського капелана, о. Івана Венгрина, очолив преосвященний Владика Михаїл (Колтун), єпископ Сокальсько-Жовківський.

По завершенню молитви, на площі, біля пам'ятника Степану Бандері, було проведено патріотичний захід «За Україну, за її волю". 

СВІТЛИНИ

У своєму слові владика заохотив слухачів довіряти Богові та приймати Його Волю, так, як це робила Пресвята Богородиця, а також вказав на те, що "нашим завданням є любити Бога і ближнього свого, як самого себе".

Як ми можемо любити Бога, а ближнього, часом не сприймати? Берімо приклад з Пресвятої Богородиці, яка досконала в любові до Бога і до нас. Ми повинні усвідомити це і єднати Бога і ближнього в своєму житті. 

В своєму серці нам приходиться плекати долю України, бо стараючись про Україну, ми стараємось про себе. 

В серці кожного є поставлена відповідальність за себе і за брата свого, за сестру свою, за ближнього свого. Від кожного з нас залежить наше майбутнє, а нашим завданням є, вручити під Покров Пресвятої Богородиці, тих, які захищаючи нашу землю навчаються здобувати життя... До тих пір, поки ми будемо мати віру і любов, до тих пір наше життя наповнятиметься Божим благословенням, яке даруватиме нам щасливе майбутнє", сказав владика Михаїл.

Прес-служба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336