Пошук по сайту

"Всі ми потребуємо очищення і уздоровлення, бо від цього залежать наше майбутнє..." - Кир Михаїл (Колтун) в Сокалі

10-03-2019 р. Б. Кир Михаїл (Колтун) очолив Божественну Літургію із чином всепрощення у Катедральному храмі св. апп. Петра і Павла в Сокалі.

В часі проповіді настоятель храму о. Ярослав (Кащук) зачитав послання владики на Великий піст.

По звершенні Літургії, перед чином всепрощення, архиєрей звернувся до вірних зі своїм пастирським словом, в якому наголосив на важливості щирої молитви та взаємного прощення, яке є "духовним ліком", який може зцілити як душу так і тіло, який може перемінити наше життя, цілий світ. 

 СВІТЛИНИ

"Життя - це дар Божий, який ми приймаємо, тому ми  й відповідаємо за нього... Всі ми потребуємо очищення і уздоровлення, бо від цього залежать наше майбутнє...

Вникнімо у своє серце. Як ми молимося?

В тишині своїх сердець ми промовляємо до Бога, і сьогодні ця наша молитва є така масштабна, що ми нею хочемо охопити нашу парафію, родину, Церкву і цілий світ, щоб у світі був мир і панувала любов, і щоби в Україні ми це відчували і бачили. І ось ради отого миру та любові, ради нашого життя, здоров'я і благоліття, ми сьогодні із глибини своїх сердець хочемо прощати один одному...

Прощення - це наш духовний лік, в якому ми в особливий спосіб маємо вправлятися в часі Великого посту, тому із серця прощаймо один одному і подаваймо руку, щоб Господь, бачачи наше серце, воздав нам своє благословення - лік на наші душі, на долю нашої Батьківщини і цілого життя". (Зі слова Кир Михаїла).

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336