Пошук по сайту

Освячення іконостасу в Гребінцях

19 травня 2019 р. Б. владика Петро здійснив чин освячення іконостасу в с. Гребінці та очолив Божественну Літургію і співслужінні священиків.

У проповіді архиєрей наголосив на диструктивній дії гріха: "маємо пам'ятати що кожен гріх має наслікок", і гріх когось одного може зашкодити багатьом іншим. Також владика пригадав, що в неділю розслабленого, особливою молитвою огортаємо немічних та хворих. 

СВІТЛИНИ

Говорячи про покровителя храму, св. Миколая, заохотив вірних до наслідування його чеснот, пригадавши, що завданням нашого життя є святість, про що нам говорить ап. Павло: "воля Божа - святість ваша" (1 Сол. 4,3). 

"Це був особливий день у житті нашої парафії. 30 років відновлення богослужіннь у нашій церкві, освячення іконостасу та слово Архиєрея, яке вперше більш як за столітню історію пролунало у нашій церкві. Дякую усім нашим парафіянам за любов до Бога і своєї церкви, роки праці та жертовного служіння. Слова особливої вдячності складаю Владиці Петрові за Архиєрейське благословення, іконописцю о. Василю Городецькому та автору іконостасу Олегу Вовченку!!!" написав у своїй facebook сторінці адміністратор храму о. Віталій Лупій.

Прес-служба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336