Пошук по сайту

На парафії Успіння Пресвятої Богородиці у с.Річки відбувся літній табір «Веселі канікули з Богом»

З 18 по 23 червня 2019 р. Б. на парафії Успіння Пресвятої Богородиці с. Річки проходили «Веселі Канікули з Богом». Цей християнський дитячий табір, з благословення пароха парафії – митрофорного протоієрея Івана Пігури, проводила команда з чотирьох семінаристів Львівської Духовної Семінарії Святого Духа, брати: Михайло Гевко, Ігор Грица, Назарій Вороновський, Степан Зелінський та молодь парафії.

Тема цього табору була «Ми герої». Щодня учасники говорили про життя з Христом як різновид героїзму. Також під час катехизацій брати спільно з дітьми, розглядали різні аспекти питання «Хто такий герой?». Герой – це той, хто долає труднощі; той, хто любить; той, хто змінює світ; той, хто жертвує собою; і, власне, той, хто наслідує Христа.

СВІТЛИНИ

У таборі взяло участь 82 учасники віком від  5 до 15 років. Кожен день для учасників табору розпочинався і завершувався зі спільною молитвою, після якої діти разом з семінаристами, танцювали банси, співали пісні, брали участь у різноманітних конкурсах..

Як учасники табору, так і семінаристи, отримали багато незабутніх вражень від цього християнського табору, який завершився у неділю 23 червня урочистою Божественною Літургією, на якій діти прийняли у свої серця через Пресвяту Євхаристію самого Господа нашого Ісуса Христа. Після Літургії відбувся невеличкий концерт, на якому діти змогли показати своїм батькам та всім присутнім чого вони навчилися, та що здобули за цей тиждень «Веселих Канікул з Богом». На завершення, всі учасники отримали солодкі подарунки, а  о.Іван подякував дітям, батькам та семінаристам.

Степан Зелінський

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336