Пошук по сайту

"Канікули з Богом" у Глинську

ХРИСТИЯНСЬКИЙ ТАБІР «ВЕСЕЛІ КАНІКУЛИ З БОГОМ»

"СВЯТІ БУВАЮТЬ…"

« Бавтеся, веселіться радійте, 

диявол боїться щасливих радісних людей»

(св. Іван Боско)

01-05 липня при храмі Успення Пресвятої Богородиці с. Глинська відбувся християнський табір «Веселі канікули з Богом». Основна тема табору: "Святі бувають…", а гаслом став вислів св. Івана Боска «відпочинемо в небі». 

Кожного дня учасники табору весело та дуже активно  проводили час. Збагачувались новими знаннями про святих, вивчали їхній шлях до святості, запам’ятовували найкращі вислови святих. Основою кожного дня  були Свята Літургія, катехеза, вивчення катехетичних пісень руханок і доповнювалось різноманітними іграми, бансами, квестами, ну і звичайно смачним обідом. Особливо цікавим був виїзд у Страдч де всі учасники табору, аніматори, і також деякі батьки пройшли Хресною дорогою, побували  в печерах, приклонились і помолились перед мощами блаженних о. Миколи Конрада, та дяка Володимира Прийми про яких і вивчали цього дня. Не менш радісним і насиченим був день виходу на природу, розпалювання ватри…

СВІТЛИНИ

Останній день закінчився молитвою та молебнем, а також солодкими   частунками.

Щире слово подяки для кожного, хто молитвою, працею, чи добрим словом  сприяв і допомагав у проведенні цього табору.

Нехай добрий Господь щедро благословить о. Романа та його родину, аніматорів, а також усіх учасників табору та їх батьків.

Інформацію подала Ірина Мурдза

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336