Пошук по сайту

"Канікули з Богом" в Тартакові

З 16 до 22  липня тривали Веселі канікули з Богом 2019 р. Б. у с. Тартаків при парафії Різдва Пресвятої Богородиці. Протягом християнського табору діти мали духовну мандрівку з Ісусом та друзями. Діти різного віку брали активну участь у щоденній молитві спільно з отцем настоятелем храму о. Богданом Лиликом,  вивчали основи катихизму, грали цікаві ігри, танцювали веселі банси, творчо працювали на майстер-класах.

СВІТЛИНИ

Парафіяльний табір тривав протягом тижня. За цей час діти встигли знайти нових друзів, пограти в улюблені ігри, навчитися чомусь новому та досі невідомому з історії побудови нашого храму, особливості архітектури церкви, як зовні, так і всередині, а ще роздумати над важливими питаннями християнського виховання. Кожен знайшов заняття, яке припало йому до душі. Під час веселих канікул сумувати дітям було ніколи.

Щоденний розпорядок учасників табору розпочинався із найважливішого моменту – Божественної Літургії, в часі якої всі мали змогу приступити до Таїнств Покаяння та Євхаристії, а опісля день продовжувався насиченим та цікавим духовно-відпочинковим розпорядком, які вже організовували аніматори.

У неділюучасникихристиянського табору взяли участь у БожественнійЛітургії та тайні Євхаристії. Відтак, ще раз пригадавшипройденийтиждень, для дітейотець Богдан з сім’єюприготувалисмачненькечастування.. Крім того, кожен охочий змігзробитиспільнусвітлину на пам’ять.Проведений час настількизапам’ятавсяпозитивнимиемоціями, щонаступного року діти обіцяли тежобов'язковоприйти.

Василина Бойко

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336