Пошук по сайту

Відійшла до вічності п. Меланія - мама о. Євгена Прокіпа

2 серпня 2019 р. Б. на 84-році відійшла до Господа п. Меланія - мама о. Євгена Прокіпа, який опікується парафією Собору Пресвятої Богородиці УГКЦ в с. Великий Дорошів, Дублянського деканату.

2-07 о 21:00 Кир Петро (Лоза) у співслужінні священиків, очолив парастас в домі померлої в Колоденцях.

3-07 о 12:00 відбудеться похорон п. Меланії в с. Колоденці.

«Ціле наше християнське життя повинно бути сповнене надією на вічне майбутнє, вірою в Христові слова, якими Він запевняє нас, що є з нами, що Він ніколи нас не полишає, навіть в нашій смерті. Ми помираємо, але ми віримо, сподіваємося і покладаємо наше життя та життя наших рідних, тих, які є поруч нас і відходять, в руки Божі, бо Він є Воскресіння і Життя. 

Ми стоїмо перед домовиною і проводжаємо в останню дорогу Меланію, але також залишається для нас питання і призадума над тим, що настане той момент і в моєму житті, коли мені прийдеться також перейти через цей поріг смерті. Померлі вже нас випередили, вони чекають нас в тому іншому світі, а ми ще йдемо цією дорогою нашого особистого освячення. Дуже цінуймо те життя, яке Бог нам дає на щодень, завжди дякуймо Богові за той день, який ми прожили і сподіваймося на добро, яке Бог посилає для нас, але й стараймося в своєму житті сповняти те добро, якщо хочемо бути подібними до Бога, так, як нам говорить християнська праведність - «чинити добро і уникати всякого зла...», сказав у своєму слові Кир Петро. 

Прес-служба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336