Пошук по сайту

«Нас об’єднує Україна, наша земля, наш спільний вибір – жити в мирі в одній державі», - Владика Михаїл Колтун

Напередодні ювілею державного свята – Двадцятої річниці Дня Незалежності України – в Народному домі м. Жовкви проведено святкову академію за участю громадськості міста та представників інших населених пунктів Жовківщини. Розпочали урочистість із Господнього благословення, яке уділив Правлячий Архиєрей Михаїл Колтун. Владика закликав любити свою Батьківщину та жити в єдності між собою.

«Ми пройшли геройську історію і нас об’єдную Україна, наша земля, наш спільний вибір – жити в мирі в одній державі. І ці старання для того, щоб ми любили, в єдності жили, сприймали один одного як брат брата, щоб ми були Божою родиною та християнською державою.

На це ми запрошуємо Боже благословення, закликаємо Покров, Заступництво Неустанної помочі Пресвятої Богородиці. Щоб ми не ходили по манівцях і щоб Господь утверджував наш шлях.

Як в нашому прапорі синьо-жовтому: Боже благословення в синьому кольорі сходить на землю, яка золотиться. Нехай цей прапор благословенний сіяє в наших умах, як хрест над церквою так і прапор над державою. Хай вони поєднується в Божому благословенні. Щоб ми могли бути впевненими на шляху нашого вибору і на шляху нашого життя», - зазначив Владика.

Прес-служба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336