Пошук по сайту

Гурт «Новий час» відновив концертну діяльність

Новим священиком-співаком у співочому тріо «Новий час» став о. Петро Микитюк, адміністратор парафії св. Димитрія с. Гоголів Радехівського деканату. Склад гурту змінився внаслідок передчасної смерті соліста гурту о. Андрія Щепана. 30 жовтня 2011 року гурт «Новий час» в оновленому складі виступив в Народному домі м. Жовкви із програмою «Вставайте, ходімо».

Як повідомив в інтерв’ю ТРК «Радехів» о. Роман Назаркевич, керівник гурту, вибір кандидата здійснювався за такими критеріями: «Ми впершу чергу шукали, щоб той хто мав замінити о. Андрія, був недалеко, щоб йому було зручно працювати». Також брали до уваги «відповідний тембр голосу, щоб любив пісню і мав навики у співі», - зазначив о. Роман.

Священик Петро Микитюк у короткий час зумів вивчити пісні і стиль їх виконання. Він обіцяє працювати «щоб обличчя «Нового часу» і його мистецькі доробки, які до того часу були здобуті, щоб вони залишилися», але «не намагатиметься замінити о. Андрія, чи скопіювати його».

Духовно-мистецька акція «Вставайте, ходімо» організована разом із Підкомісією «За тверезість життя» та за сприяння Львівської Обласної ради. Програма передбачає виконання пісень, просвітницьких промов, читання поезії, розповідь свідчень на тему популяризації тверезого способу життя.

Наступний концерт відбудеться 6 листопада в с. Пеняки Бродівського району.

Прес-служба єпархії

Відео-сюжет ТРК "Радехів":

http://www.youtube.com/watch?v=qXWWWPmOwCo&feature=player_embedded

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336