possible to make website for free

Пошук по сайту

Розповсюджується «Заповіт» Патріарха Йосифа

Нещодавно вийшов друком «Заповіт» Патріарха Йосифа Сліпого, книга, яка згідно задуму єпископа Михаїла Колтуна, призначена для ознайомлення молодого покоління з життям Патріарха Йосифа.

Книжка розпочинається із Вступного слова єпархіального єпископа, відтак йде Пастирське послання Синоду єпископів з нагоди 120-літнього ювілею Патріарха Йосифа, Постанова Верховної Ради щодо відзначення на державному рівні цього ювілею та дати життя і діяльності Патріарха, які проілюстровані фотографіями. Текст «Заповіту» надруковано згідно оригіналу із копією підпису Смиренного Йосифа. На завершення опубліковано як відзначають ювілейний рік Патріарха Йосифа у Сокальсько-Жовківській єпархії. Мова йде про вшанування пам’яті Патріарха у Бродівському, Жовківському, Дублянському, Рава-Руському, Буському, Сокальському та Лопатинському деканатах, а також про паломництво дітей та молоді до крипти собору св. Юра у Львові, місця, де похований Патріарх Йосиф.

На титульній сторінці подано портрет Патріарха Йосифа, який розміщений на тлі червоного хреста, символу страждань Патріарха. По боках хреста зображені чотири головні святині нашої Церкви: Патріарший собор у Києві, Митрополичий собор у Львові, Катедральний собор у Сокалі та головний храм у Жовкві.

Книга розповсюджується у парафіях, а також роздається для шкільних та громадських бібліотек у всій єпархії.

Прес-служба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336