Пошук по сайту

Різдвяне привітання військовослужбовців

Дорогі військовослужбовці, дорогі добровольці та волонтери з родинами, любі у Христі браття та сестри!

Кожен прожитий нами рік сповнений тими подіями, які глибоко закарбовуються в історію нашого життя. Рік, що минає, відзначений різнобарв’ям ситуацій, що лишають свій слід у наших серцях. Ним може бути рана втрати та зневіри, рубець байдужості й песимізму або ж хоч краплинка, проте радості та надії. Старий рік минає…

Надію на  перемогу любов’ю нам вселяє шлях віри, просвічений світлом незгасаючої Вифлеємської зорі. Саме вона веде нас до Того, Хто і є Любов’ю – до нашого Спасителя Ісуса Христа, який стає людиною, щоб понести з нами усі тягарі життя. Він є Тим, хто вселяє в нас віру та надію, коли народжується у наших серцях через діла любові, милосердя та добра.

Христос рождається!... Світло Вифлеємської зорі просвічує усіх нас у храмах і в домівках, на сході і на заході країни, на передовій і в тилу, в бліндажах і в штабах, в наметах польових шпиталів та палатах лікарень – всюди, де є спрагле любові серце.

Зичу всім нам, щоб наші серця були яслами, у яких завжди мешкатиме Христос. Молитовно єднаючись з вами у різдвяній радості, бажаю усім миру та добра, щастя та міцного здоров’я, незламності духа та непохитності віри. Нехай наш Спаситель благословить усіх вас, ваші сім’ї та родини, друзів та побратимів і ввесь український народ.

Благословенного вам Нового року та повних миру різдвяних свят.

Христос рождається! Славімо Його!

Єпископ Михаїл Колтун,

Керівник Департаменту Патріаршої курії УГКЦ

у справах душпастирства силових структур України

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336