possible to make website for free

Пошук по сайту

Випускні урочистості для студентів Катехитично-педагогічного інституту УКУ

28 червня 2018 р. у стінах Українського католицького університету відбулись випускні урочистості для студентів, що завершили трьохрічне навчання за спеціальністю «Катехитика» та «Християнська етика».

19 випускників інституту, які навчалися у м. Жовква, отримали дипломи церковного зразка та готові продовжити своє служіння у різних парафіях Сокальсько-Жовківської єпархії та поза її межами.
Випускні урочистості святково розпочались із Божественної Літургії, яку очолив ректор Українського Католицького Університету отець Богдан Прах, та промовив для випускників слова привітання та настанови:  «…Бог покликав вас наповнитись знаннями та дав Дар нести Слово Боже у тій радості, у якій перебуваєте сьогодні. Ви, як катехити, повинні свідчити своїм життям, зростати у вірі, молитися та щодня звертатися до найважливішої книги – Святого Письма… Навчання в інституті є лише першим кроком вашого невтомного розвитку та росту. Дивіться на людей через призму Христової любові. Прагніть досконалості, моліться, читайте Святе Письмо та сійте зерна віри до усіх людей.»


с.Луїза Цюпа, директор Катехитично-педагогічного інституту УКУ, урочисто привітала випускників із закінченням навчання та початком нового етапу у їхньому житті: «…У Божій науці немає крапки, увесь час поучайтеся та йдіть до досконалості, творіть живу Божу Церкву, утверджуйтеся у любові та вірі, прагніть до святості та йдіть шляхом Христа, відкрийтесь на Божу волю та благовістіть Його любов. Диплом, що ви сьогодні отримали нехай буде свідченням вашої життєвої місії. Дякую, що ви відкрились на Божий поклик та стали світлом Христа.»


Від імені Правлячого Архиєрея Сокальсько-Жовківської єпархії Владики Михаїла Колтуна випускників привітав о. Михайло Микита, голова Катехитичної комісії  та співорганізатор катехитичних курсів у м. Жовква.
Завершилось святкування спільною молитвою та почастунком.

Інформацію подав о. Михайло Микита, голова катехетичної комісії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336