possible to make website for free

Пошук по сайту

Всеукраїнський Форум "Соціальне служіння сім'ї"

12 жовтня у Патріаршому Соборі відбувся всеукраїнський форум Соціальне служіння УГКЦ. Форум організований МБФ Caritas Ukraine та Відділом Соціальне служіння УГКЦ в рамках проекту "Підвищення рівня соціальної відповідальності парафій та їх участі у житті громад на місцевому рівні".
Всеукраїнська рада Церков і релігійних організацій оголосила цей рік – Роком сім’ї, родини в Україні. Форум присвячений «Соціальному служінні сім’ї», на якому зібралися працівники священики та активні миряни УГКЦ у Соціальному Служінні з цілої України.
Всеукраїнський форум відкрив Глава і Отець УГКЦ Блаженніший Святослав. За словами Глави Церкви, теми служіння, милосердя і любові мають велике значення для нашої Церкви, бо є важливими елементами для нашої духовності та для «живих» парафій.

СВІТЛИНИ

Сокальсько-Жовківська єпархія була представлена на форумі єпархійною командою та активними представниками з парафій.
Дякуємо організаторам форуму Caritas Ukraine, єпископу Василю Тучапцю екзарху Харківському, о. Андрію Нагірняку та Ірині Максименко.
Бажаємо плідних успіхів МБФ Caritas Ukraine та Відділу Соціального служіння УГКЦ і всім єпархійним командам у впровадженні соціального служіння серед наших громад!

о. Степан Макар

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336