possible to make website for free

Пошук по сайту

Представники Сокальсько-Жовківської єпархії беруть участь у конференції на тему: "Управління персоналом", що проходить у Польщі

18-21 березня 2019 в Європейському центрі комунікації і культури, що у Варшаві (Польща) триває конференція-вишкіл для єпископів та їхніх помічників.

Тема, над якою роздумують та працюють учасники – “Управління персоналом”, стосунки з пресвітерами, монашеством і мирянами.
У вишколі беруть участь представники з Латвії, Польщі, Білорусії, Росії, Словаччини, США, України.

Делегацію від Сокальсько-Жовківської єпархії УГКЦ очолює владика Петро єпископ-помічник, в супроводі о. мітр. Володимир Коткевич синкел духовенства і парафій, о. Степан Макар синкел соціального служіння, о. Ярослав Малиш синкел до монаших справ.

Впродовж чотирьох днів учасники міжнародної конференції слухатимуть доповідачів, які мають чималий управлінський досвід.

Спеціальним гостем вишколу є єпископ єпархії Стойбегвіль, США – Преосвященний Джефрі Монфортон, який очолює допомогову Фундацію Конференції Американських єпископів для Східної та Центральної Європи.

Поміж щільним розкладом доповідей, дискусій й ділення досвідом, присутні особливу увагу уділяють спільній молитві та розважанню над Словом Божим.
Складаємо подяку організаторам: Американській Конференції єпископів, Європейському Центру Комунікації та Культури, а також доповідачам та тренерам по управлінню персоналом.

Проінформував о. мітр. В. Коткевич

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336