possible to make website for free

Пошук по сайту

Відзначення 75 річниці від створення військової частини А2166

7 жовтня 2017 р. Б. в с. Солонка, Пустомитівського р-ну, Львівської обл. відбулися урочистості з нагоди 75 річниці від створення військової частини А2166.

Захід розпочався з внесення державного прапора та співу національного гімну України.
Після привітання гостей було показано фільм-історію який у світлинах та коментарях розповідав про життя військової частини А1266 від початків її заснування по сьогодні.

Відбулася церемонія вручення грамот та нагород військовослужбовцям, після чого до слова було запрошено Преосвященного Владику Михаїла Колтуна, єпископа Сокальсько-Жовківського, який є Керівником Департаменту у справах душпастирства силових структур України. 

Детальніше на narodnarada.info та на facebook сторінці Повітряне командування "Захід"

СВІТЛИНИ

facebook Foto 

У своїй промові Преосвященний Владика Михаїл в особливий спосіб наголосив на важливості бути вірними та відповідальними у сповненні своїх християнських, військових та цивільних обов’язків.
«…Ви прийняли на себе священний обов’язок перед Богом та своїм народом - бути вірним та відповідальними у служінні своїй Батьківщині. Сьогодні нам приходиться взяти відповідальність за час, в якому ми живемо, відповідальність один за одного, щоб наше життя було як найцінніший Божий дар.
Надзвичайно важливим є наш обов’язок, щоби захистити життя та його цінності: свободу, мир, незалежність.
Коли в нас пробуджується ненависть, злоба чи помста по відношенню до ворога, то ми повинні триматися вищих інтересів, щоб могти у своєму житті стримуватися від того злощасного впливу, яким є ненависть та гнів, а сіяти у своєму серці мир та його захищати.
Церква закликає Божого благословення, щоб кожен мав мир в своєму серці і його захищав, дарував його іншим, та щоб був вірним у сповненні своїх обов’язків, щоби захистити ближнього, щоби в кінцевому результаті захистити свою землю і жити в мирі. Щоби ми, як народ, як держава, могли втішатися тим, що ми маємо» (зі слова Преосвященного Владики Михаїла).

Прес-служба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336