possible to make website for free

Пошук по сайту

Владика Михаїл (Колтун) взяв участь у святкуванні Дня флоту України у Севастополі

На початку святкування Владика Михаїл поблагословив усіх присутніх та привітав їх з Днем українського флоту. «Сьогодні серед  присутніх тут є адмірали, офіцери, цивільні люди – усі вони свідомі українці, що твердо стоять на своїй землі і можуть щиро подивитися іншому в очі. Я бажаю вам усім, щоб ви мали той дар щирості і завжди тривали в ньому: щоб кожен з вас міг відкрито глянути одне одному в очі, а будь-яка людина могла з радістю дивитися в очі вам». Владика побажав гостям свята, щоб вони несли цю радість у світ, щодня святкуючи дароване нам життя.

Зі словом виступив також віце-адмірал Віктор Максімов, командуючий Військово-морськими силами України.

Святкові заходи з нагоди Дня флоту України проходили за участі керівництва держави та Збройних Сил України, духовенства, представників шефських делегацій і міської влади. На катері разом з Володимиром Литвином обхід строю кораблів здійснили Міністр оборони України Михайло Єжель, командувач ВМС ЗС України адмірал Віктор Максимов, голова Державної думи Російської Федерації Борис Гризлов, командувач Чорноморського флоту Росії віце-адмірал Володимир Корольов, голова Севастопольської міської державної адміністрації Володимир Яцуба, а також владика Михаїл (Колтун), о. Любомир Яворський, о. Зеновій Колтун та о. Микола Квич, військові капелани.

На площі Нахімова високі гості вручили морські кортики випускникам Академії ВМС імені П.С. Нахімова, а також поклали вінки і квіти до Меморіалу захисникам міста-героя Севастополя, після чого відбулося проходження урочистим маршем рот Почесної варти двох флотів – українського та російського.

На завершення програми на площі Нахімова відбувся гала-концерт, присвячений Дню Військово-Морських Сил України.

Прес-служба Департаменту капеланства

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336