possible to make website for free

Пошук по сайту

Вітання з 20-тою річницею Дня Збройних сил України

Настав час що наша держава Україна є вільна і незалежна. Історія змагань нашого народу і відстоювання цілісності, його прав і свобод займає нашу увагу. Адже народ пережив голодомори, війни, політичні репресії, знущання і відчув на собі втрату своїх людських цінностей. Центром держави є людина, її гідність, її права, які повинні бути збережені і захищені від зовнішніх та внутрішніх загроз.

Усвідомлюючи свій шанс, який нам дає Бог і як вчить нас історія, нам потрібно розвивати свої можливості, аби відзискати втрачене і набути нове лице в рисах братньої любові.

Настав час, що ми маємо своє українське військо, яке покликане забезпечувати цілісність і суверенність нашої держави. Тож коли народ прямує дорогою відновлення і збереження найсокровеннішого в його житті, то армія має велику, священну відповідальність бути з народом і забезпечити його прагнення.

Святкуючи 20-у річницю Збройних сил України ми щиро вітаємо Вас і бажаємо сили, здоров’я, кріпости духа, а передовсім, віри. Віри в себе, віри в Бога, віри в ближнього і віри в народ. З такою вірою «Господь кріпость людям своїм дасть, Господь благословить людей своїх миром» (Пс. 28.11).

Нехай Боже благословення утверджує Вас в любові до свого народу і допомагає у Вашому служінні.

† Михаїл Колтун
Голова Ради душпастирської опіки
при Міністерстві оборони України
Єпископ УГКЦ

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336