possible to make website for free

Пошук по сайту

Капелани пенітенціарного душпастирства ділилися досвідом служіння

З 11 по 13 січня 2012 року, в Львівській духовній семінарії, відбулася зустріч капеланів тюремного служіння. Особливість даної зустрічі – присутність гостей з Європи, які радо ділилися досвідом служіння у європейських в’язницях. Напередодні капелани з Європи на чолі з єпископом Михаїлом Колтуном провели зустріч з в’язнями Львівської виправної колонії № 48.

Монсеньйор Малак Кіган (Великобританія) провів семінар, що мав на меті допомогти священикам, які служать у тюрмах, набути практичний досвід для роботи із в’язнями. Зокрема вивчити підходи до розвитку професійних навичок. Особливо була наголошена проблема профілактики суїцидів і пастирської уваги до людей, які відносяться до цієї небезпечної групи. Монсеньйор Малак, що спеціалізується на психотерапії та пастирській медицині, поєднував теоретичні навчання з практичними завданнями проведення праці у малих групах.

У зустрічі брали участь священики Української Греко-Католицької та Римо-Католицької Церкви. Сокальсько-Жовківську єпархію представляв о. Андрій Дутчак, капелан Сокальської виправної колонії.

Повідомив о. Андрій Дутчак

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336