possible to make website for free

Пошук по сайту

Сокальсько-Жовківська єпархія поповнилась новим священиком та дияконом

1 квітня 2018 р. Б. у день свята Входу Господнього в Єрусалим, у прокатедральному храмі свщмч. Йосафата в м. Жовква, Преосвященний Владика Михаїл (Колтун) очолив Божественну Літургію, в часі якої рукоположив у сан священика Андрія Овчара та в дияконський сан Петра Ментуха. Обидва ставленики закінчили Івано-Франківську духовну семінарію.

«Сьогодні зустрічаємо Спасителя - переможця смерті, Який воскресив померлого Лазаря… Присутність Христа між нами, вселяє нам радість, якої ми так прагнемо для себе, і якою можемо ділитися з іншими. Бажаю Вам, щоб радість життя з Богом, Спасителем нашим Ісусом Христом, тривала впродовж Вашого життя. В цій радості укріпляйте один одного – в дома, в сім’ї, на місцях Вашої праці. Діліться своєю вірою та радістю і збагачуйте ними один одного. Любіть та бережіть цю красу природи, якою ви сьогодні вітаєте Христа. В особі ближнього пізнаваймо Бога, Який так хоче, щоб ми були привітними одні для одних, щирими, добродушними, милосердними, терпеливими.

СВІТЛИНИ

Хай Господь Бог щедро благословить Вам на дорозі життя перебувати в цій радості», сказав у своєму слові Преосвященний Владика Михаїл.

Прес-служба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336