possible to make website for free

Пошук по сайту

Сокальсько-Жовківська єпархія поповнилась ще одним священиком

6 травня 2018 р. Б. у храмі св. влкмч. Юрія м. Червонограда, Владика Михаїл (Колтун) очолив Божественну Літургію, в часі якої уділив священичі свячення Андрію Тарапаті, випускнику Львівської Духовної семінарії Святого Духа.

У своїй проповіді Архиєрей наголосив на довір’ї людини до Господа та Його любові до нас. Господь нас закликає до великого довір’я до Себе, Він є з нами і ніколи нас не залишає.
«…нехай наше життя буде сповнене добрих діл і думання про те, як ми маємо послужити ближньому. Адже Господь спланував наше життя так, щоб ми служили, щоб ми любили, і тоді прийде ця сторична сила в наше життя…»

СВІТЛИНИ

«Господь дав нам своє обличчя-образ, щоб ми любили один одного та творили добро. Це і є дорога для нашого спасіння. На цій дорозі маємо допомогти іншому відкрити своє життя на Божу благодать, наповнити своє життя розумінням присутності Бога в цьому світі, жити в вірі та любові…» (Зі слова Преосвященного Владики Михаїла)
Нововисвячений о. Андрій висловив Преосвященному Владиці Михаїлу подяку за священиче рукоположення та подарував на згадку архиєрейський жезл – символ архіпастирської влади.

Прес-служба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336