Пошук по сайту

Освячення дзвону в новоутвореній парафії

21 вересня 2017 р., в день свята Різдва Пресвятої Богородиці, Владика Михаїл Колтун, Єпарх Сокальсько-Жовківський відвідав новозасновану парафію Різдва Івана Хрестителя в м. Дублянах та у співслужінні священиків здійснив Чин освячення дзвону. Дзвін отримав ім’я «Микола» на честь жертводавців – Миколи та Лесі Рудих.

Варто підкреслити, що дана парафія була утворена всього лише 38 днів тому. Завдяки Божому благословенню, старанням адміністратора о. Романа Назаркевича та активності вірних, на цьому місці, дуже швидко зводиться нова дерев’яна каплиця, до якої від нині, буде скликати людей звук освяченого дзвону на богослужіння.

СВІТЛИНИ

«Хай цей дзвін голосить тут благовість Божу, Боже слово, яке проникатиме в наші душі. Щоби в той час, коли задзвонить дзвін, ми могли звернути свою душу до Бога». Владика запевнив вірних в своїх молитвах і був приємно вражений чисельністю присутніх людей громади, яка зовсім недавно започаткувала своє існування. «Дуже радію, що ваші молитви, ваші очікування сьогодні є прийняті Богом. Пам’ятайте, що й надалі Боже Благословення буде сходити на вас щодня, щоб ви могли прикладатися до того, аби справа Божа виростала тут, на ваших очах, у вашому житті, на цій благословенній землі» - сказав Преосвященний Владика Михаїл.

Прес-служба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336