Пошук по сайту

У Батятичах ялинкові прикраси для церкви діти робили своїми руками

Перед Різдвяними святами у парафії св. Юрія с. Батятичі Кам’янка-Бузького деканату діти вчилися робити своїми руками витинанки та клеєні оздоби в рамках екологічної акції, яка проходила з ініціативи еко-референта о. Ігоря Домінського – “Вдягни ялинку своїми руками”.

СВІТЛИНИ

Про захід пише їмость Світлана Домінська. "Напередодні казкового свята - Різдва Христового, дітки церкви св. Юрія Побідоносця зібралися для виготовлення ялинкових прикрас з паперу. Під керівництвом їмості у приміщенні сільської бібліотеки і за сприянням п. Олі Лис для виготовлення дивовижних паперових прикрас зібралося понад двадцять діточок.

Як і маленькі діточки, так і більш старші діти з радістю і цікавістю перетворювали в своїх руках нерухомий кольоровий папір на чудові вироби, які наповненні щирістю, цікавістю і любов’ю.

Так як три царі несли дарунки для народженого Ісусика, так і діточки, створені своїми руками екологічні прикраси, принесли до церкви і почепили їх на ялинки, які роблять затишок для різдвяного вертепу, що стоїть у церкві.

Ідею нашого священика, екологічного референта у Кам’янко-Бузькому деканаті, о. Ігоря Домінського діти прийняли з великою охотою. І в нашій церкві, на ці Різдвяні Свята, творіння дитячих рук звеселяє народженого Божого Сина і кожного, хто милується цими прикрасами і відчуває по дитячому ці свята".

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336