Пошук по сайту

У Потеличі проведено великопосні реколекції

1 по 3 квітня у с. Потелич Рава-Руського деканату при храмі Зіслання Святого Духа відбулися великопосні реколекції, які провадив магістер Крехівського монастиря о. Іван, ЧСВВ.

Розпочалася духовна віднова Хресною Дорогою, відтак була виголошена наука про «Велике Боже милосердя» та наведені приклади з Святого Письма. На наступний день служилась Літургія за упокій, опісля була зустріч з наймолодшими парафіянами, а також з дітьми, які готуються до Першої Сповіді та Урочистого Причастя. Після Вечірньої реколектант говорив про дар материнства. Участь в науці взяли Матері в молитві, Апостольство молитви та інші парафіяни. Всі бажаючі приступали до Сповіді.

В Хрестопоклінну неділю пройшла Хресна Дорога по селі. Реколектант наголосив на необхідності Божих дарів для кожного християнина.

Участь у Хресній Дорозі взяли місцеві священики: о. Степан Сирота, о. Роман Семенюк, о. Ярослав Музика, а також парафіяни трьох храмів.

На завершення о. Роман Семенюк, організатор реколекцій, виголосив науку про велику жертву Спасителя та подякував отцю-реколектанту, місцевим священикам, сестрам св. Йосифа та всім парафіянам за участь у духовній віднові.

Повідомили парафіяни с. Потелич

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336