Пошук по сайту

У Червоноградській школі Тиждень духовності пройшов змістовно і насичено

Наприкінці березня змістовно і насичено пройшов Тиждень духовності у Червоноградській загальноосвітній школі №9.

СВІТЛИНИ

Кожного ранку вся шкільна родина збиралася на молебень під проводом священиків церкви Пресвятої Богородиці Владичиці України в певному наміренні: за батьків та дітей, за Україну, за богопосвячених осіб та катехитів, за вчителів та учнів, за воїнів АТО та Героїв Небесної сотні.

Виховні години на морально-етичні теми, години духовності, перегляд та обговорення фільмів,вікторини,виставка літератури у бібліотеці «Сходинками духовного зростання» - усі ці заходи сприяли формуванню в учнів розуміння важливості духовного оновлення, роздумів над своїми вчинками і прагненню до самовдосконалення.

Продовженням духовного оновлення для працівників школи була реколекційна наука, яку провів о. Євген Станішевський. Не менш цікавою була і зустріч старшокласників з колишнім учителем школи Юрієм Голотюком, під час якої він ознайомив дітей із п’ятьма мовами любові.

Всі заходи, які проходили в часі цього Тижня дали можливість духовно пробудитись і підготуватись до найбільшого християнського свята Воскресіння Христового.

Повідомила Ольга Брошко

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336