Пошук по сайту

Парафіяльна громада с. Ванів привітала новопризначеного пароха

З благословення єпископа Сокальсько-Жовківської єпархії Михаїла Колтуна парафіяльна громада с. Ванів Белзького деканату, 28 серпня у день Празника Успення Пресвятої Богородиці, вітала новопризначеного адміністратора парафії – отця Юрія Загоруйка.

При вході на церковне подвір’я храму Великомученика Димитрія Солунського парафіяни зустрічали свого священика із запашним короваєм та квітами, запрошуючи у храм для спільної молитви. Із вітальним словом до священика звернулися учні та вчителі Ванівського НВК “ЗШ I-II ст. – дитячий садок”.

Після зустрічі у храмі була відслужена Божественна Літургія. На Літургії було присутньо багато парафіян, які прийшли привітати і зустріти свого нового настоятеля, а також подякувати та попрощатися з о. Тарасом Звіром, який понад 10 років провадив душпастирську працю на даній парафії.

Після Святої Літургії о. Тарас представив громаді нового священика і побажав йому мудрості і терпеливості у керуванні парафією. Також подякував усім присутнім, представникам церковного братства за їх жертовне парафіяльне служіння та побажав нових успіхів у праці для духовного зростання парафії.

СВІТЛИНИ

Повідомила Мирослава Ґудзик, заступник директора Ванівського НВК

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336