Пошук по сайту

Понад півсотні воїнів АТО взяли участь у духовному заході в Олеську

Більше п’ятдесяти демобілізованих воїнів АТО Буського району взяли участь у духовно-молитовному заході, який відбувся 23 січня в смт Олесько.

У храмі Успіння Пресвятої Богородиці відбулась Божественна Літургія за участі 15-ти священників УГКЦ. Після спільної молитви, до воїнів звернулися декан о. Ігор Суходольський та військовий капелан отець Володимир Касіян, виступив також відомий у Надбужжі волонтер Михайло Цюрко. Опісля відбулась Панахида за загиблими воїнами АТО, героями Небесної Сотні. Демобілізовані воїни спільно із священниками та чисельною громадою виклали лампадками хрест, як символ пам’яті про борців за Незалежність України.

У Народному домі селища Олесько районний відділ культури підготував цікаву духовно-мистецьку програму.

Зі словами подяки і підтримки до наших захисників звернулися декан Буський – о. Володимир Залуцький, голова Буської районної ради – Богдан Глова, голова РДА – Петро Мороз, заступник голови райради учасник АТО – Роман Фурда, активна учасниця Революції Гідності – Марія Матвіїв та депутат Львівської обласної ради – Петро Жукровський. В дарунок для воїнів АТО прозвучали номери художньої самодіяльності Олеського Народного дому, релігійно-мистецького гурту “Кво-Вадіс”, вокального жіночого ансамблю “Надбужанки”.

Відтак для військовиків та їх сімей провели екскурсію Олеським замком.

Організували цей захід декани: о. Володимир Залуцький та о. Ігор Суходольський спільно із керівництвом району.

СВІТЛИНИ

Повідомляє Буське Радіо

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336