Пошук по сайту

Парафії Олеського деканату долучилися до великопісної екологічної ініціативи

В Олеському деканаті Сокальсько-Жовківської Єпархії пройшов ряд еколого-просвітницьких заходів. За ініціативи деканального  референта бюро УГКЦ з питань екології о. Юрія Колачника у трьох навчальних закладах відбулися уроки спрямовані на прищеплення молоді відповідального ставлення до довкілля та Божих дарів.

СВІТЛИНИ

Розпочалися заходи у Тур'янському НВК, який долучився до акції "Здай макулатуру - збережи дерево".  Священиком наголошено на актуальності даної акції на противагу масовому вирубуванню лісів. Акція розпочалася за підтримки директора школи та вчителів із залученням учнів старших та молодших класів.

Наступним місцем для екодіяльності стало село Соколівка, де у місцевій школі за участю о. Василя Харка, директора школи, вчителів та учнів відбувся урок, основою якого стала тема збереження і примноження Божих дарів. Дана школа приєдналася до  акції "Здай макулатуру - збережи дерево".

Далі за підтримки о. Степана Собківа с. Переволочно також долучилося до еко-акції "Здай макулатуру - збережи дерево". Зокрема в школі був проведений екологічний урок. Звернена особлива увага на відповідальності за створіння та збереження довкілля. Участь прийняли: директор школи, вчителі, учні.

Інформацію подав о. Юрій Колачник

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336