Пошук по сайту

Єпископ привітав Сокальського декана з іменинами

12 липня, їдучи на празник до Катедрального храму, владика Михаїл Колтун відвідав парафіян храму Зіслання Святого Духа смт Жвирка і привітав о. Петра Звіра, настоятеля парафії та протопресвітера Сокальского деканату, з іменинами.

Звертаючись до парафіян єпископ зазначив: «Маю потіху заїхати до вас і привітати з тим великим подвигом, який ви сповнили, побудувавши церкву. Це не тільки матеріальний здвиг чи вимір, але це є велика сатисфакція для вас, що ви на землі побудували храм і ваші імена є вписані в тому храмі. Ви не просто побудували його, але ви в ньому молитеся і Бог благословить ваші прохання. Це є святе місце, яке ви встановили своїми зусиллями. Це є вічне діло і кожен з нас до тієї вічності заявляється і Боже благословення сприймає».

Говорячи про іменинника о. Петра, архиєрей наголосив: «Ми його всі сьогодні вітаємо. Бо він є тим покликаним Богом до вашого храму, щоб бути разом з вами і творити Христову церкву, яку Господь поручив апостолові Петрові». Далі владика закликав вірних бути вірними Христовій Церкві так як апостоли та наші єпископи в часі переслідування.

Прес-служба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336