Пошук по сайту

Святкування Різдва у ЧЗШ 14

Після завершення зимових канікул учні Червоноградської загальноосвітньої школи № 14 продовжили святкування у шкільному колі. Діти провели фестиваль колядок та вертепів, а також виставку Різдвяних шопок, які виготовляли разом із батьками протягом грудня.

21 січня вертеп учнів 8 – 9 класів «Різдвяна зірка» став учасником міського змагання серед вертепів шкіл і отримав заслужену перемогу.

23 січня школу окропив Йорданською святою водою декан Червоноградський о. Зеновій Буньо. О. Зеновій провів бесіди з учнями. Молодші школярі колядували, старшокласники виступили із вертепом.

О. Зиновій  пояснив дітям, що значення Різдва полягає в любові, світлі і благоволінні, а благовоління — це всепрощення, бажання добра усім і кожному, це повне самозабуття і любов, яка охоплює все людство.

Педагогічні працівники та учні школи вдячні отцеві за духовні настанови та підтримку у духовному вихованні.

Школярі зробили висновки, що треба прагнути до життя  в правді і в істині. Лише за такої умови повториться чудове диво, Христос знову зійде на землю, тому що Дух Його житиме в кожному з нас, і звуки ангельської пісні постійно звучатимуть в нашій душі, наповнюючи її нескінченною радістю.

Надія Борисенко

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336