Пошук по сайту

Екологічна презентація в Камянка-Бузькій районній раді на тему: “Роздільне сортування сміття”

20 липня 2017 року о. Ігор Домінський, референт у справах екології Камянка-Бузького деканату, разом з о. Михайлом Кузьмінським, референтом у справах екології Новояречівського деканату, провели зустріч з сільськими головами району і районними депутатами. Мета зустрічі - збереження Богом створеної природи і роздільне сортування сміття.

СВІТЛИНИ

Ціллю першої презентації на тему: “Земля планета життя”, було владі, як довершено Господь створив землю і віддав її нам в користування. Друга презентація репрезентувала, як людство, користуючись земними благами, засмічує матінку землю. Тому, закликаючи про "допомогу землі" було запропоновано окремо відсортовувати пластик, скло і папір. З цієї нагоди було розроблено запропонований буклет про сортування, розділення і компостування сміття, фінансування якого повинна би взяти на себе районна рада.

Спільно із сільськими головами, екологами був запропонований банер із назвою: “Врятуй себе від сміттєзвалища”.

Організатори зустрічі висловили велику надію на те, що завдяки цим презентаціям і промовам, влада й надалі співпрацюватиме з екологами, з метою покращення рівня людського життя на екологічному підґрунті.  

За інформацією референта у справах екології
Кам'янка-Бузького деканату, о. Ігора Домінського

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336