Пошук по сайту

"Карітас - Жовква УГКЦ" організував тренінг "Соціальне волонтерство" для соціальних педагогів(працівників)

7 грудня 2018 р. Божого  у м. Жовкві в рамках проекту "Соціальне служіння громади" з благословення єпископів Сокальсько-Жовківської єпархії та ініціативи о. Степана Макара, синкела у справах соціального служіння, було організовано зустріч-тренінг для соціальних педагогів (працівників)-представників громад Дублянського, Жовківського та Рава-Руського деканатів Сокальсько-Жовківської єпархії УГКЦ. 
Програма форуму була спрямована на планування реалізації стратегії соціального служіння, обмін досвідом між учасниками, а також поєднувала навчальні тренінги із соціальної роботи в громадах: соціального волонтерства. Зі вступним словом звернувся о. Степан Макар, директор БФ "Карітас – Жовква УГКЦ". 
Тренінги про волонтерство в громаді проводив, на запрошення о. Степана, Станіслав Клосовський, який є працівником Львівської освітньої фундації, а саме  координатором проектів та програм Відділу соціального служіння. 

Формат форуму надав учасникам можливості для обміну досвідом, розширенню співпраці, проектування ідей та стратегій для вирішення соціальних викликів у сфері розвитку соціального служіння громад.

Також даний захід відвідав єпископ-помічник Кир Петро та представник БФ "Реновабіс" п. Мартін Бушермьолє. Архиєрей подякував соціальним працівникам за їхнє служіння: робити діла милосердя, а також благословив учасників зустрічі: "Хай Боже благословення буде натхненням для тих діл, які ви робите". 

На завершення тренінгу о. Степан склав подяку співорганізаторам, представникам Львівської освітньої фундації та усім учасникам.

Прес-служба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336